PARTICIPA

Tots els interessats en la cultura brasilera estan convidats a participar en aquesta manifestació aportant-hi qualsevol col.laboració lúdico-cultural adient. Lloc: VILAFRANCA DEL PENEDÈS- Barcelona- España.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

El Brasil és la 8ª Economia Mundial i 1º en desigualtat social. Per la seva convivència intercultural es diu "el país del futur" i la alegria dels brasilers és una referència també internacional. Una societat en procés de transformació des de una perspectiva cultural es presenta a Vilafranca del Penedès. Experiències obertes per l'intercanvi d'experiències. Una setmana de molta animació que comença amb conferències, fins i tot passant per la música brasilera - un de seus principals productes d'exportació.

Anónimo dijo...

JOSÉ DE FIGUEIREDO diu que.....
La persona que va dir que el Brasil és el 1º en desigualtat social no té coneixement dels altras paisos de l´America Latina,d´Africa, d´Ásia i alguns d´Europa.Estic d´acord que Brasil és un pais de futur però falta molt economicament i socialment. Els brasilers som un poble molt alegre i molt treballador.